Alblas home
ALGEMEEN  

Knauf Insulation


www.knaufinsulation.nl

Knauf Insulation glaswol assortiment met ECOSE Technology

Het glaswol assortiment van Knauf Insulation bestaat uit platen en rollen en is in talrijke afmetingen en types beschikbaar, in functie van de toepassing. De duurzame glaswol producten zijn dankzij haar optimale eigenschappen, zeer breed toepasbaar in zowel nieuwbouw als renovatie. Glaswol biedt een combinatie van uitstekende thermische eigenschappen, geluidsabsorptie, onbrandbaarheid en snelle verwerking. Voor efficiënte transport en opslag worden de verpakkingen gecomprimeerd van 9 op 1.

Glaswol producten bieden de beste oplossing voor spouwmuren, vliesgevels, scheidingswanden, plafonds, hellende daken en houtskeletbouw. In combinatie met het Knauf Insulation Homeseal system, biedt glaswol een perfecte oplossing voor luchtdicht bouwen. Met de juiste combinatie van hoogwaardige producten, realiseert u eenvoudig een duurzame, luchtdichte en energiezuinige gebouwschil.

De glaswol producten van Knauf Insulation worden geproduceerd met een uniek, milieuvriendelijk bindmiddel: ECOSE® Technology. ECOSE Technology is het enige minerale wol bindmiddel zonder formaldehyde, gebaseerd op duurzame grondstoffen in plaats van petrochemische derivaten. Dit betekent dat onze glaswol eenvoudiger te verwerken is; het is voelbaar zacht, geurloos en geeft weinig stof af. Vriendelijk voor de handen en vriendelijk voor het milieu.

Glaswol is aantoonbaar duurzaam. Glaswol bestaat uit tot 78% gerecyclede grondstoffen en glas. Onze glaswol producten besparen over hun gehele levensduur meer dan 500x de energie die nodig is om de producten te produceren. Daarnaastverbetert glaswol de algehele duurzaamheid van het gebouw waarin het wordt toegepast. Waaronder ook de binnenlucht kwaliteit. Glaswol met ECOSE Technology voldoet aan de hoogste eisen van de van Eurofins (Indoor Air Comfort Gold Standard) en is daarom erkend als een uitstekend materiaal volgens de binnenlucht kwaliteit regels voor de uitstoot van VOS (Vluchtige Organische Stoffen).

Kortom:

 • Uitstekende thermische en akoestische isolatie

 • Eenvoudige verwerking en voelbaar zacht

 • Brandwerend en waterafstotend

 • Zeer divers assortiment rollen en platen

 • Milieuvriendelijke isolatie; hoog gehalte gerecyclede stoffen en lage productie-energie


 • Acoustifit glaswol

  Wandplaat voor uitstekende akoestische isolatie in binnenwandenOnbeklede glaswolplaat voor akoestische, thermische en brandveilige isolatie van scheidings- en voorzetwanden in woning- en utiliteitsbouw.


  Omschrijving Maat  
  45 mm Knauf Acoustifit, per pak van 16 stuks 1350 x 600 mm   bestel
  60 mm Knauf Acoustifit, per pak van 12 stuks 1350 x 600 mm   bestel
  70 mm Knauf Acoustifit, per pak van 10 stuks 1350 x 600 mm   bestel


  Naturoll 037 glaswol

  Hellend dakrol voor thermische isolatie van HSB en prefabVeerkrachtige, onbeklede glaswolrol voor thermische, akoestische en brandveilige isolatie van hellende daken, houtskeletbouw en prefab wanden, vloeren en dakelementen van woningen.


  Omschrijving Maat  
  90 mm Naturoll 037 8200 x 380 mm   bestel  Houthandel Alblas b.v. - E-mail: - KvK.nr: 29000123
  Moordrecht - Rotterdam: 0182-614066