Alblas home
ALGEMEEN  

Unilin Insulation


www.unilin.com/nl

Deskundigheid in uw voordeel
Met jaren ervaring op gebied van hellende daken kunnen wij u voor zelfs de meest complexe projecten de beste oplossing bieden. Met onze bouwfysische en constructieve deskundigheid kijken we niet alleen naar het juiste element maar ook naar de juiste onderconstructie. Omdat de onderconstructie en het element op elkaar afgestemd kunnen worden, zijn we graag in een vroeg stadium bij een project betrokken.

Dakbedekking naar keuze
De dakelementen kunnen toegepast worden op een onderconstructie van muurplaten en gordingen en zijn geschikt voor diverse dakbedekkingen. Voor pannen en leien maar ook voor dakbedekking van metaal, bitumen shingels en riet leveren we het juiste element.

Veelzijdigheid is standaard
Met geautomatiseerde productielijnen die een constante hoge kwaliteit garanderen produceert Unilin Insulation Enkelschalige elementen (ES) en Sandwich elementen (SW/SWH) voor het hellend dak. Hoewel de elementen volgens een geautomatiseerde productiemethode gefabriceerd worden is Unilin Insulation uitstekend in staat een hoge mate van productdiversiteit te bieden. Als isolatiemateriaal kan voor zowel Polyisocyanuraat of Minerale Wol isolatie gekozen worden. Met een ruim assortiment aan onderplaten bieden wij keuzemogelijkheid. De elementen zijn in diverse isolatiewaarden leverbaar in elke gewenste lengte maat tot 8 meter en met diverse afschuiningsmogelijkheden aan goot en nokzijde. Sandwichelementen zijn standaard ook leverbaar met een dampremmende laag en/of OSB bovenplaat. Van Enkelschalige elementen zijn middels verschillende ribafmetingen en doorstekende ribben de overspannings- en detailleringsmogelijkheden groot. Verder zijn in overleg diverseprojectspecifieke aanpassingen mogelijk.

Unilin dakelementen

Unilin heeft een breed assortiment in geďsoleerde dakelementen voor hellend dak, plat dak, renovatie dak en riet dak. Ga naar de website van Unilin voor het juiste type bij uw toepassing.


Omschrijving  
Unilin dakelementen toebehoren   bestel
Unilin dakelementen type....... afmeting......   bestel


Unilin spouwisolatie

Isolatieplaten voor de spouwmuur met dampdicht alu-laminaat (PIR L)

Omschrijving Maat Dikte  
Utherm Wall PIR met 2-zij alu Rc 2,73, per pak van 10 stuks 1200 x 600 50   bestel
Utherm Wall PIR met 2-zij alu Rc 3,13, per pak van 8 stuks 1200 x 600 60   bestel
Utherm Wall PIR met 2-zij alu Rc 3,53, per pak van 7 stuks 1200 x 600 70   bestelHouthandel Alblas b.v. - E-mail: - KvK.nr: 29000123
Moordrecht - Rotterdam: 0182-614066