Alblas home
ALGEMEEN  

Kingspan Unidek


www.kingspanunidek.com/nl

Over Kingspan Unidek

Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiŽnt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieueffecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling zijn de isolatieoplossingen bovendien duurzaam. De onderneming, opgericht in 1969 voorheen bekend als Unidek B.V., telt ruim 300 medewerkers.

De innovatieve aard van Kingspan Unidek heeft geleid tot de ontwikkeling van talloze producten voor de bouw, alle vervaardigd op basis van het milieusparende isolatiemateriaal EPS (geŽxpandeerd polystyreen). De onderneming is in Europa marktleider op het gebied van zelfdragende isolerende sandwichelementen voor hellende daken. Het leveringsprogramma omvat verder onder meer universele elementen die toepasbaar zijn voor alle bouwdelen (er kunnen daken en buitengevels mee worden gemaakt, maar ook binnenwanden en topgevels), renovatieproducten, plat-dak-, wand- en gevelelementen, spouwmuurisolatieplaten en prefab funderingsbekistingsystemen.

Kingspan Unidek dakelement en toebehoren

Kingspan Unidek heeft een breed assortiment in geÔsoleerde dakelementen voor hellend dak, plat dak, renovatie dak en riet dak. Ga naar de website van Kingspan Unidek voor het juiste type bij uw toepassing

Omschrijving  
Kingspan Unidek dakelement type...... en afmeting.....   bestel
Kingspan Unidek toebehoren   bestelHouthandel Alblas b.v. - E-mail: - KvK.nr: 29000123
Moordrecht - Rotterdam: 0182-614066