Alblas home
ALGEMEEN  

Vacatures


Alblas is een dynamisch familiebedrijf dat al meer dan 160 jaar bestaat: met een ijzersterke reputatie op het gebied van bewerken en leveren van hout- en bouwmaterialen aan de professionele markt en doe-het-zelvers. Bij onze vestigingen in Rotterdam en Moordrecht zijn 45 mensen werkzaam. Onze organisatie kenmerkt zich door zijn jonge directie, informele sfeer, korte lijnen tussen de interne afdelingen, klantgerichtheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid, snelheid en vakmanschap.

Datum Vacature/Omschrijving
12-03-2018 Afhaalmedewerker in afhaalcentrum te Moordrecht
  Ben jij onze nieuwe enthousiaste commerciele collega?

Voor ons afhaalcentrum te Moordrecht vragen wij een Commerciele Afhaalbalie medewerker. Je bent in een klein team behulpzaam bij alle voorkomende werkzaamheden en na een gedegen inwerkperiode in staat zelfstandig te kunnen werken. De werkzaamheden bestaan uit het helpen van klanten bij (afhaal)bestellingen, licht administratief werk in de vorm van bonnen maken, helpen bij het opzoeken van de materialen, klanten adviseren bij de aanschaf en verder het aanvullen van de voorraad.
In deze functie, wordt van je verwacht dat je allround bent, dus ook inzetbaar op andere afdelingen en samenwerken met alle collega s.
Daarnaast wordt er ook van je verlangd op vooraf bepaalde zaterdagochtenden te kunnen werken.

Profiel
interesse/kennis in hout- en bouwmaterialen
klantgerichte instelling
initiatief nemen
commercieel krachtig
leergierig
flexibel in werktijden

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Alblas valt onder de CAO van de Houthandel welke goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bevat.
Houthandel Alblas b.v. - E-mail: - KvK.nr: 29000123
Moordrecht - Rotterdam: 0182-614066